Resultat Kräftköret 2021

I år blev vi fem båtar. En liten förbättring sen förra årets fyra deltagare. Det blåste på rätt så bra omkring SV så första båt i mål seglade de knappa arton distansen på 2 timmar och 25 minuter. Som vanligt prisutdelning på bryggan med fina priser skänkta av SeaSea Täby. Sen blev det lite blött ovanifrån ett tag så vi beslöt att sitta under tak på dansbanan och avnjuta våra kräftor med tillbehör. Lite blåsigt var det men stämningen var förstås ändå på topp.
Resultat:
1. Johanna och Magnus Stenhols i Rival 2.23.00
2. Kåre Larsson i Action 2.28.57
3. Anders Öhlander i Zephyr 2.35.22
4. Anders Stenhols i Ylvali 2.38.38
5. Matte Olsson i Elanora 2.44.06


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.