Kräftköret 17 augusti 2019

Liten men trogen skara, vi blev bara fem deltagande båtar och fältet kom i mål ovanligt samlat. Vann i år gjorde Kjell och Britt-Marie Backudd med sin för året nyinköpta Mixer. Vinden var sydlig och årets segling klarades av på drygt två och en halv timme. Priserna var som vanligt sponsrade av SeaSea i Täby. Då det var hög risk för regn efter klockan 20 så startade vi prisutdelning och kräftätande lite tidigare i år. Vi hann äta och sjunga färdigt innan regnet så sakta började falla strax efter åtta. Några drog sig tillbaka till båtarna och några fortsatte uppe i Hyddan.

Resultat:
1 Kjell och Britt-Marie Backudd, Mixer Gemini, 2:33:41
2 Magnus Stenhols, SK40 Rival, 2:34:53
3 Peter Ekström, Omega 42 Happy Days, 2:36:26
4 Kåre Larsson, Finngulf 36 Action, 2:36:54
5 Matte Olsson, Elan 37 Elanora, 2:50:49

sdr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.