Kräftköret 19 augusti 2017

Så har vi genomfört ännu ett kräftkör till Furholmen. Intresset var i år väldigt svalt då endast fem båtar var anmälda. Av dessa fem gick en för motor (en mans besättning) och en fick problem med trasiga travare och fick bryta. Av resterande tre kom alltså alla på prispallen. Starten sköt vi upp till 11.30 så att regnet på lördagsförmiddagen hann dra bort. Vinden kom från sydväst och var byig med toppar på 16 m/sek. Tror det var det hittills snabbaste Kräftköret, alla i mål på under två och en halv timme. Och vann gjorde Ingrid Larsson och Arne Nilsson med Hallberg Rassy 310 Vågspel. Sea Sea Täby hade i vanlig ordning sponsrat med fina priser. Kräftskiva tillsammans på bryggan i skön kvällssol som avlöstes av fotogenlampor när mörkret föll.

Resultat:
1 Ingrid Larsson/Arne Nilsson, HR310 Vågspel 2:17:18
2 Kåre Larsson, Finngulf 36 Action 2:20:27
3 Ante och Annika Stenhols, Linjett 33 Rivstart 2:22:12

cof

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.