Gullviverallyt 2015

Så har det 40e Gullviverallyt passerat med en hel del dramatik på fredagen då det blåste ordentligt och var ganska byigt. Någon hade mätt upp 17m/sek i en av de kraftigaste vindbyarna. Söndagens avslutningsetapp med ca 4 grader och heldagsregn hade nog de flesta kunnat avvara. Vinnare i kölbåtsklassen blev Per Hansson i Scampi Jubilee Plast-Pyret och i flerskrovsklassen segrade Gustaf Winquist med Dragonfly 28 Sport Gill. Grattis!  19 VhSS båtar deltog i årets upplaga och bäst kom Rolf Andersson med RJ85 Cinderella III på en 19e plats. Grattis!

Prisutdelning på Gränholmen

Prisutdelning på Gränholmen

Möja Söderfjärd

Möja Söderfjärd

Bästa vädret

Bästa vädret

Biskopsö

Biskopsö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.